Hírek

Interjú velem a Wanna be Chef blogon :)

2018. február 06.

Molnár Orsi, a Wannabe Chef blog írója megkeresett, és készített velem egy interjút. Köszönöm szépen az interjút, igazán. :) Itt olvashatjátok el, ha szeretnétek:

Tovább »

Zsusska a Gasztroangyalban!

2016. szeptember 27.

A Gasztroangyal, Borbás Marcsi nálam forgatott. Csokoládés mogyorókrémet készítek a műsorban. 34:09-nél bukkanok fel. :) http://www.mediaklikk.hu/video/gasztroangyal-gasztroangyal-bakony/

II. Bakony Expo

2015. december 02.

Köszönet mindenkinek aki kilátogatott a hétvégi Bakony Expora, megkóstolta a termékeimet, netán még vásárolt is. Hatalmas köszönet a szervezőknek, a városnak, a szakmai zsűrinek, de mindenek előtt NEKTEK! Az Expo Nagydíját kaptam meg, a szakmai zsűri döntése alapján, a máklekvárommal! Nagyon köszönöm az elismerést, igazán jól esett! Folytatom tovább a munkát és ígérem, jövőre is ott leszek!

Zsusska bodzaszörpje a Fricska itallapján!

2015. február 17.

Már a város egyik legjobb helyén is ihattok Zsusska szörpöt. Bizony ám! Zsusska bodzaszörpje rákerült a Fricska itallapjára! Tessék menni és megkóstolni! :)

Zsusska idén először a Tihanyi Piac Placcon!

2015. február 12.

Gyere el egy utolsó, önfeledt hurkaevésre! A program keretében a Tihanyi PIAC placcon malacot sütnek és Ági & Zoli a Siófoki Palacsintázóból bevezetőt tart a disznótor rejtelmeibe. Malacsütés közben szalonnadarabokat helyeznek a malacra, időnként sörrel locsolgatják, mely folyamatba TE is bekapcsolódhatsz. A jó hangulatról gondoskodunk! Lesz minden, mi szem szájnak ingere: élő zene, Zsusska forró sütőtök itala, forralt bor, pálinka és egy kis Valentin-napi meglepetés is. Az eseményt megtalálod a Facebookon, itt: https://www.facebook.com/events/1542989769310424/

1 2 3 4 5 ... >>