Hírek

Éltető Balaton-felvidékért védjegyet kaptak termékeim

2018. november 28.

A "Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyet 2018. novemberében, az Egyesület zárórendezvényén vehettem át. Számos más vállalkozó, helyi termelő kapott védjegyet: Bácsi Gabriella, Bresztyenszky Zsuzsanna, Kovács Szilveszterné, Lovas Tibor, Sarusi-Kiss Katalin, Szalai Tamás, Tánczos Zoltán, Tóth László, Várpanoráma Kft. Ezentúl én is büszkén használhatom a „A Vidék Minősége- Éltető Balaton-felvidékért Védjegyet”, amit szívből köszönök.

Interjú velem a Wanna be Chef blogon :)

2018. február 06.

Molnár Orsi, a Wannabe Chef blog írója megkeresett, és készített velem egy interjút. Köszönöm szépen az interjút, igazán. :) Itt olvashatjátok el, ha szeretnétek:

Tovább »

Zsusska a Gasztroangyalban!

2016. szeptember 27.

A Gasztroangyal, Borbás Marcsi nálam forgatott. Csokoládés mogyorókrémet készítek a műsorban. 34:09-nél bukkanok fel. :) http://www.mediaklikk.hu/video/gasztroangyal-gasztroangyal-bakony/

II. Bakony Expo

2015. december 02.

Köszönet mindenkinek aki kilátogatott a hétvégi Bakony Expora, megkóstolta a termékeimet, netán még vásárolt is. Hatalmas köszönet a szervezőknek, a városnak, a szakmai zsűrinek, de mindenek előtt NEKTEK! Az Expo Nagydíját kaptam meg, a szakmai zsűri döntése alapján, a máklekvárommal! Nagyon köszönöm az elismerést, igazán jól esett! Folytatom tovább a munkát és ígérem, jövőre is ott leszek!

Zsusska bodzaszörpje a Fricska itallapján!

2015. február 17.

Már a város egyik legjobb helyén is ihattok Zsusska szörpöt. Bizony ám! Zsusska bodzaszörpje rákerült a Fricska itallapjára! Tessék menni és megkóstolni! :)

1 2 3 4 5 ... >>